Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2012 12:30

Bayan voleybol takımı ilk peşinde

Bayan voleybol takımı ilk peşinde
Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, filede ilk galibiyetini Muş Voleybol takımı karşısında almak istiyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, filede ilk galibiyetini Muş Voleybol takımı karşısında almak istiyor.

Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımında Muş hazırlıkları sürüyor. Antrenör Fulya Karaman yönetiminde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla Muş maçına bilenen Bayan voleybolcular ilk galibiyetini almak istiyor.

Bu sezon yeni kadrosu ile Aroma Kadınlar 3. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Gençlikspor, geçtiğimiz haftayı bay geçti. Ligin dördüncü haftasında kendi evinde Pazar günü saat 13.00’da Muş Voleybol takımı ile karşı karşıya gelecek olan Mavi-beyazlı voleybolcular, galibiyete kenetlendi. Antrenör Fulya Karaman, “Yeni bir kadro ile ligde mücadele ediyoruz. Amacımız Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Muş maçını kazanmak. Bu maçı kazanıp, ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Şimdiden tüm spor severleri Kazım Karabekir Spor Salonu’nun tribünlerine bekliyoruz” dedi. Fulya Karaman, her zaman kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.