Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2012 17:30

Bayanlar 2. futbol ligi maçları satart aldı

Bayanlar 2. futbol ligi maçları satart aldı
Erzurum’un Bayanlar 2. Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, lige fırtına gibi başlayarak 5 gollü bir galibiyet elde etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Bayanlar 2. Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, lige fırtına gibi başlayarak 5 gollü bir galibiyet elde etti.

Antrenör Alparslan Topçu ile Fatih Kula’nın yönetimindeki Albayraklarspor, Yeni Sentetik Sahada Siirt ASP Spor ile karşı karşıya geldi.
Çok sayıda taraftarın izlediği maçta Erzurum ekibi rakibini 5’ledi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Erzurum ekibi rakibini adeta sahadan sildi.

Albayraklarspor’u galibiyete ulaştıran goller Hacer (2), Elif(2) ve Hatıra’dan geldi. Sayısız gol fırsatından da yararlanamayan Albayraklarspor 5-1’lik galibiyetle lige farklı bir skorla “Merhaba” dedi ve üç puanın sahibi oldu.

Albayraklarspor, Cihat Çelikdağ’ın yönettiği maça Handan, Feyza, Meryem, Ceyda, Lütfiye, Özlem, Bahar, Hacer, Hatıra, Elif ve İmade ilk onbiri ile çıktı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.