Ekonomi Haber Girişi : 11 Haziran 2013 19:09

Bayanlar ticari hayata renk katıyor

Bayanlar ticari hayata renk katıyor
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde bayan girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor. Sultan Karabulut isimli bayan girişimci tarafından Karabekir Mahallesinde yeni bir işyeri daha açıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu İlçesi'nde bayan girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor. Sultan Karabulut isimli bayan girişimci tarafından Karabekir Mahallesinde yeni bir işyeri daha açıldı.

Bay bayan spor giyim üzerine Dodinhills adıyla hizmete giren yeni işyeriyle ticari hayata adım atan girişimci Sultan Karabulut "Oltu halkının kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşması amacıyla işyerimizi açtık. Tek firma olması ve kalite güvencesiyle garantili ürünlerin satışını yapacağız. Halkımıza ferah bir ortamda rahat bir alışveriş yapma fırsatı tanıyoruz." dedi.

İlçe halkını işyerine davet eden bayan girişimci Karabulut, bayanların ticari hayata daha fazla girmesinin ülke ve ilçe açısından da oldukça güzel gelişmelerden olduğunu dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.