Bölge Haber Girişi : 07 Ekim 2013 13:06

Bayburt'ta aşk cinayeti

Bayburt'ta aşk cinayeti
Bayburt'un Demirözü ilçesine Yukarı Dikmetaş köyünde bir kişi, aşık olduğu ve kaçırmak istediği genç kızı kendisiyle gelmediği için vurduktan sonra başına ateş ederek intihar etti.
Erzurumajans-Bayburt'un Demirözü ilçesine Yukarı Dikmetaş köyünde bir kişi, aşık olduğu ve kaçırmak istediği genç kızı kendisiyle gelmediği için vurduktan sonra başına ateş ederek intihar etti.

Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Demirözü ilçesine bağlı Yukarı Dikmetaş köyünde dün gece yaşanan olayda sevdiği kızı kaçırmak isteyen 30 yaşındaki A. A. kendisiyle gelmek istemeyen 18 yaşındaki T.C. isimli genç kıza silahla ateş ederek yaraladı.

Olayın ardından cinnet geçiren A.A. isimli vatandaş bu kez silahı kafasına doğrultarak 1 el ateş etti. A.A. olay yerinde hayatını kaybederken, T.C. isimli genç kız ise Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Erzurum'a sevk edildi.

Öte yandan Bayburt Devlet Hastanesi'nden sevk edilmeden önce edinilen bilgiye göre olay anında A.A.'nın tabancasından çıkan kurşunun şans eseri genç kızın başını sıyırdığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.