Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 10:30

B.B Erzurumspor'un gençleri prova yaptı

B.B Erzurumspor'un gençleri prova yaptı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Okulu ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor alt yapı futbolcuları özel maç yaptı.rn
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Okulu ile rnBüyükşehir Belediye Erzurumspor alt yapı futbolcuları özel maç yaptı.

Burn sezon Erzurum'u Akadami Ligi'nde temsil edecek olan Mavi-beyazlı yıldızrn futbolcular, kendilerini Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl rnMüdürlüğü Futbol Okulu karşısında kendilerini test etti. Antrenörler rnEmrah Gacır, Erhan Göğtaş ve Fatih Kula yönetiminde sahaya gelen rnmavi-beyazlı genç futbolcular, Fetullah Demir ile Turan Ağar'ın rnöğrencileri ile kıran kırana bir maç yaptı. Öğrenci velilerinin de ilgi rnile izlediği müsabakayı kazanmayı başaran Büyükşehir Belediye rnErzurumspor, Akademi Ligi öncesinde iyi bir görüntü çizdi. Mavi-beyazlı rnekipte Berk Can, Sefa, Haluk ve Ömer Faruk attıkları goller ve ortaya rnkoydukları başarılı futbolla kendilerine hayran bıraktı. İki takımda da rnfutbolcuların kıran kırana mücadelesi alkış aldı. Erzurum GHSİM Futbol rnOkulu'nda da Fatih Yuşa Başkaya attığı isabetli paslarla dikkatleri rnüzerine toplarken, diğer futbolcularda verdikleri mücadele ile rnantrenörler Turan Ağar ile Fetullah Demir'in gözüne girmeyi başardı. rnBüyükşehir Belediye Erzurumspor'un gelecek vaat eden futbolcusu Haktan rnKağan Çıracı, önceki gün idmanda kolu kırıldığı için maçta yer alamadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.