Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2015 15:19

BBP Genel Başkan yardımcısı Yanar'dan 'suikast' iddiası

BBP Genel Başkan yardımcısı Yanar'dan 'suikast' iddiası
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşürülmesi olayının kaza değil suikast olduğunu iddia ederek, bu olayın sorumlularını er ya da geçcezalandıracaklarını söyledi.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşürülmesi olayının kaza değil suikast olduğunu iddia ederek, bu olayın sorumlularını er ya da geç cezalandıracaklarını söyledi.

2015 Genel Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, düzenlenen aday adayı tanıtımı ve istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Palandöken İlçesi Yenişehir semtinde bulunan Anılar düğün salonunda düzenlenen aday adayı tanıtımı ve istişare toplantısında partililere seslenen Yanar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşürülmesi olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİNİN DÜŞÜRÜLMESİ KAZA DEĞİL SUİKASTTIR

BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, "25 Mart'ta rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadet şerbetini içtiği gündür. 25 Mart Çarşamba günü Ankara'da şehit liderimizi ve beraberinde şehir düşen arkadaşlarımızı bir kere daha anmak üzere toplanacağız. 25 Mart'ta şehit liderimizin helikopteri sözde kaza ama bize göre gelinen noktada tüm verilerle birlikte değerlendirildiğinde suikasttır. Biz BBP olarak, Alperenler olarak başkalarının bu noktadaki tutumu ve eğilimi ne olursa olsun canımız pahasına bu davanın peşine düşecek ve bunun sorumlularını er ya da geç cezalandıracağız. Yani hiç kimse bu davanın unutulacağı ve sahipsiz kalacağı hevesine kapılmasın" dedi.

TÜRKİYE GERİLİM HAVASINDA SEÇİME GİRMEKTEDİR.

Türkiye'de yeni bir seçim dönemine girildiğini belirten Haşim Yanar, sözlerine şöyle devam etti:"Bugün itibariyle bizde bugün burada hem seçimleri konuşma hem de adaylarımızı konuşmak maksadıyla bir toplantı düzenledik. Bugüne kadar olmadığı şekliyle farklı bir gerilim havasında girmektedir".

BUGÜN UYUŞTURUCU KULLANIMI 12 YAŞIN ALTINA İNMİŞTİR

Türkiye'de 2002 yılından itibaren uyuşturucu kullanım oranında 3 kat artış olduğu belirten Yanar, Bugün uyuşturucu kullanımının 12 yaş altına indiğini söyledi. Haşim Yanar, "Uyuşturucu ortaokul çağındaki çocukların en sıkıntılı konusu ve meselesi haline gelmiştir. Ben Erzurum için bir şey diyemiyorum ama Ankara'nın muhtelif yerlerinde uyuşturucu satış noktaları var. Bunlara hiçbir müdahale edilemediği gibi adeta bunları teşvik eder yaklaşımlar söz konusudur. Türkiye'de son 3 yılda bonzai kullanımı nedeniyle ölenlerin sayısında 37 kat artış olduğu söyleniyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları tanıtıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.