Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2013 19:19

Belediyespor'un yeni hocası İncedal oldu

Belediyespor'un yeni hocası İncedal oldu
Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediyespor yeni hocasını buldu.
Erzurumajans-Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediyespor yeni hocasını buldu.  Bir süredir Gümüşhanespor'u bu sezon Spor Toto 2. Lig'e taşıyarak büyük bir başarının altına imzasını atan Yavuz İncedal ile görüşen yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşma sağladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  "Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuzun yeni teknik direktörü belli oldu.Yönetimle yapmış olduğumuz toplantıda bir çok hoca değerlendirildi.Geçen yıl Gümüşhanespor'u şampiyon yapan Yavuz İncedal Hoca'ya karar verildi.Yavuz Hocayla prensipte anlaşma sağlandı. Önümüzdeki hafta içerisinde resmi sözleşme yapılacak. Yeni hocamız, Spor Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali koç 01 Ocak 1970 02:00

    çok iyi bir isim yavuz incedal belediye başkanımıza teşekürler en büyük dadaş...

  • ATAKAN GEZER 01 Ocak 1970 02:00

    SN BAŞKANIM MÜKEMMEL BİR İŞ BAŞARDINIZ YAVUZ İNCEDALI TAKIMIMIZA KAZANDIRMAKLA YILLARDIR YAVUZ HOCAYI TAKİP EDİYORUM İNSANLIĞI KİŞİLİĞİ VE BAŞARILARI HARİKA ÇOK MUTLU OLDUK BÖYLE DEĞERLİ EFENDİ BİLGİLİ BİR TEKNİK HOCAYI GETİRDİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN.