Eğitim Haber Girişi : 05 Ekim 2016 17:49

Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Oltu'nun parlayan yıldızı olacak

Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Oltu'nun parlayan yıldızı olacak
Oltu'nun gelecekteki parlayan yıldızı gözüyle bakılan, çiçeği burnundaki Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi, ilk eğitim ve öğretim yılında yüzde yüz doluluk oranıyla dikkat çekiyor.
Erzurumajans-Oltu'nun gelecekteki parlayan yıldızı gözüyle bakılan, çiçeği burnundaki Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi, ilk eğitim ve öğretim yılında yüzde yüz doluluk oranıyla dikkat çekiyor.

2016-17 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle hizmete giren ve Türkiye genelinde ilk 70 bine giren öğrenciler tarafından doldurulan Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi, göz kamaştırıyor.

Bankacılık ve Finans Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Murat Dilmaç, "Yeni açılan fakültemizin önemli bir eksiğinin olmadığını söyleyebilirim. Dersliklerimiz ve okulun fiziki yapısı son derece güzel yeterli durumda. Öğrencilerimiz fakültemizin fiziki şartlarından oldukça memnunlar. Eğitim kadromuz 6 Öğretim Görevlisi ve 1 de Araştırma Görevlisi olmak üzere 7 kişiden oluşuyor. İlerleyen zaman dilimi içerisinde kadromuza yeni arkadaşlarımız da eklenecektir. Bu yıl açtığımız 180 kişilik kontenjan tamamen doldu. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Fakültemizdeki öğrencilerimiz, LYS'den genelde 390'lı puanlar alarak yerleşen öğrencilerimizdir. Dolayısıyla fakültemizde kaliteli bir öğrenci grubuna hitap ediyoruz. Fakültemiz 3 bölüme, hatta Oltu Meslek Yüksekokulu'na bile hizmet verebilecek büyüklüktedir" dedi.

Öte yandan fakültedeki öğrencilere, ilerleyen günlerde ilçedeki kurumlarla birlikte uygulamalı şekilde ders işleneceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.