Erzurum Haber Girişi : 10 Kasım 2015 21:00

Beykozlu öğrencilerden Vali Altıparmak'a ziyaret

Beykozlu öğrencilerden Vali Altıparmak'a ziyaret
Erzurum'daki Aziziye Tabyalarına saygı yürüyüşüne İstanbul'dan katılan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykozlu öğrenciler, Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum'daki Aziziye Tabyalarına saygı yürüyüşüne İstanbul'dan katılan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykozlu öğrenciler, Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.
 
Kabulde, bir dönem Erzurum'da Yakutiye Kaymakamı olarak görev yapan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Vali Altıparmak'a tabyalar yürüyüşüne katılma amaçlarını anlattı. Katırcı, Aziziye tabyalarına saygı yürüyüşünün, Çanakkale zaferi ruhuyla yapılmasının batıdaki insanların etkinliklere katılımın sağlanması açısından önemli olduğunu belirterek, yürüyüşe 27 öğrenci ve 3 öğretmen ile katıldıklarını söyledi. Aziziye Tabyalarına saygı yürüyüşünün İstanbulda'ki öncüsü olacaklarını söyleyen Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı "Öğrencilerimiz Erzurum'u çok beğendi, kafalarındaki doğu ön yargısı aşılmış oldu. Bizleri Erzurum'da misafirperver bir şekilde karşılayan tüm kurumlara ve Erzurumlulara teşekkür ediyorum.'' dedi.

Öğrencilerle sohbet ederek Erzurum ve tabyalar yürüyüşü ile ilgili izlenimlerini öğrenen Vali Altıparmak'ta, İstanbul'dan gelerek bu büyük olaya tanıklık eden Kaymakam Ahmet Katırcı ve öğrencilere teşekkür ederek, düzenlenecek tüm etkinliklerde kendilerini yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Vali Altıparmak kabulde öğrencilere hediyeler verdi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.