Siyaset Haber Girişi : 09 Mart 2015 21:00

Beyoğlu: Tek amacım var o da şehre hizmet edebilmektir

Beyoğlu: Tek amacım var o da şehre hizmet edebilmektir
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Olcay Beyoğlu gazetecilerin sorularını cevapladı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Olcay Beyoğlu gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin 'insanlar Olcay Beyoğlu'nu neden milletvekili olarak tercih etmeli? Sorusunu şöyle cevapladı: "Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben demeyi sevmeyen biriyim. Onun için Olcay Beyoğlu diyerek sorunuza cevap vermek isterim.

Olcay Beyoğlu eğitimci biri. Erzurum'da yıllardır insan yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu önemli bir görevdir. Bilgili, becerikli, ahlaklı, dürüst bir nesil için eğitimin önemi çok büyüktür. Öğretmen fedakardır. Öğretmen özverilidir. Böyle bir görevi yürüten bir kişi olarak daha etkin bir şekilde vatandaşa hizmet etmek için siyaseti düşündüm.

Halkın içinden gelen biri olarak sorunları daha iyi bildiğim inancındayım. Şehrin ve şehir insanının meselelerini yakından biliyorum.

Ne koltuk sevdalısıyım, ne de şöhret peşindeyim. Tek amacım var o da şehre hizmet edebilmektir.

Olcay Beyoğlu şehrin meselelerini Ankara'ya taşımakta, bakanlıklar nezdinde takipte her zaman cesur davranacaktır. Saygılı olacaktır ama cesur olacaktır. Yumruğunu yeri geldiğinde masaya vurmasını bilecektir.

Şahsi çıkarlar için değil vatandaş için koşacak koşturacaktır. Sivil toplum örgütleri ile koordineli çalışmalar yapacak, birlikte hareket etmeyi şiar edinecektir.

TBMM asla istirahat yeri olmayacak, eş, dost ahbapla çay içme mekanı asla olmayacaktır.

Olcay Beyoğlu hep evet demeyecektir. Lügatinde hayır da olacaktır. Bu ne demektir. Bu şu demektir. Vatandaşı aldatmayacaktır, onu kandırmayacaktır.

Bir husus daha var önemli bulduğum. Oda şudur. Kamuoyu ile sürekli konuşma halinde olacağım. Yaptığım işleri, aldığım mesafeyi, önüme çıkan engelleri tek tek kamuoyu ile paylaşacağım.

Velhasıl Çok kıymetli hemşerilerimin verdiği oyun değerinin ne kadar önemli olduğunu bilip, ona göre davranacağım.

Elbette ki siyaset bir nasip işidir. Yüce Mevla'm nasip etmişse bende laik bir milletvekili olmanın çabası içerisinde olacağım.

Bu vesile ile çok değerli Erzurumlulara saygı ve sevgilerimi sunuyor, Her şeyin hakkımızdan hayırlı olmasını da yine Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.