Siyaset Haber Girişi : 14 Mart 2015 13:08

Beyoğlu'ndan öğrencilere destek mesajı

Beyoğlu'ndan öğrencilere destek mesajı
AK Parti'nin Eğitimci Milletvekili Aday Adayı Olcay Beyoğlu, üniversite sınavlarına girecek öğrencilere destek verdi; "Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum. Allah zihin açıklığı versin" dedi.
Erzurumajans-AK Parti'nin Eğitimci Milletvekili Aday Adayı Olcay Beyoğlu, üniversite sınavlarına girecek öğrencilere destek verdi; "Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum. Allah zihin açıklığı versin" dedi.

Beyoğlu mesajında şunları kaydetti; "Geçmişimiz, bu günümüz ve geleceğimiz, yaşamımızın çiçekleri olan çocuklarımız. Gönlümüzde her daim sade bir gül goncası masumiyetinde, doğan güneşin sıcak parlaklığında yuvalarımızı anlamlandıran evlatlarımız. Yetişkin hayatına adım atmak için girecekleri ilk büyük sınavlarında yanlarındayız. Unutmayınız ki yalnız değilsiniz. Binlerce anne baba da bu heyecanı yaşadı. Sizlerin hissettiklerinizi biliyorlar. Her zaman başarabileceğinize inanmalısınız.

Biz öğretmenleriniz olarak hep inandık, inanmaya da devam edeceğiz. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum. Allah zihin açıklığı versin. Başarılar diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.