Spor Haber Girişi : 26 Ocak 2012 18:10

Bilardo il birinciliği sona erdi

Bilardo il birinciliği sona erdi
Bilardo Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Bilardo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Turnuvada ilk üçe giren sporculara ödülleri verildi.
Erzurum Ajans-Bilardo Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Bilardo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Turnuvada ilk üçe giren sporculara ödülleri verildi.

E
rzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıllar sonra Elit Bilardo Salonu’nda düzenlenen Bilardo İl Birinciliği maçları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde sona eren turnuvada ilk üçe giren sporcular belli oldu. Bilardo Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve ilk kez Erzurum’da resmi olarak düzenlenen il birinciliğine yoğun bir ilgi olurken, 40’ın üzerinde bilardocu, şampiyonada dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Elit Bilardo İşletmecisi Cevdet Coşkun’a turnuva boyunca destek verdiklerini ve organizasyonu başarı ile bitirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, dereceye giren sporcuları da kutladı. Uğur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri sonucu birçok başarılı organizasyona imza attıklarını belirterek, bilardoya ilginin de kendilerini sevindirdiğini söyledi. Bilardo İl Birinciliği’nde şampiyonluk kürsüsüne çıkan Hikmet Ballı, ikinci olan Cezmi Karakaya ve üçüncü olan Eser Kağızmanlı’nın kupalarını ve madalyalarını veren Uğur, kendilerini Türkiye finalleri öncesinde başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.