Spor Haber Girişi : 16 Ocak 2012 18:25

Bilardo il birinciliği tam gaz

Bilardo il birinciliği tam gaz
Bilarda Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Bilardo İl Birinciliği müsabakaları tam gaz devam ediyor.
Erzurum Ajans-Bilarda Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Bilardo İl Birinciliği müsabakaları tam gaz devam ediyor.

E
rzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıllar sonra Elit Bilardo Salonu’nda Bilarda İl Birinciliği maçları yapılıyor. Elit Bilardo Salonu İşletmecisi Cevdet Coşkun, Bilardo Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve ilk kez Erzurum’da resmi olarak düzenlenen il birinciliğine ilginin bir hayli yoğun olduğunu söyledi. 20 Aralık’ta start alan ve 20 Ocak 2012 tarihinde sona erecek Bilardo Şampiyonasına 36 lisanslı sporcu katılıyor. Turnuvada ilk grup müsabakalarının ardından, 2. Grup maçlarının oynandığına işaret eden Cevdet Coşkun, daha sonra dört yarı finalistin belirleneceğini ve final müsabakasının ardından da il şampiyonunun belli olacağını söyledi. Müsabakalarda dereceye girenlere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya verileceğini ifade eden Coşkun, Türkiye şampiyonalarına Erzurum’dan katılacak olan sporcu kontenjanının ise Bilardo Federasyonu tarafından belirleneceğini vurguladı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.