Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2022 11:02

Bilazer: İkinci golü bulsaydık sonuç farklı olurdu

Bilazer: İkinci golü bulsaydık sonuç farklı olurdu
Erzurumspor'un hocası Muzaffer Bilazer, "Samsun maçı bizim açımızdan her yönüyle psikolojik savaştı. Camia olarak her türlü olumsuzluğa rağmen bu savaştan sağlam çıktık" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden  Erzurumspor Futbol Kulübü Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, ligin en pahalı futbolcu kadrosuna sahip olan Samsunspor’la, transfer tahtası kapalı Erzurumspor arasında oynanan ve 2-2 biten müsabakayı ‘Psiklojik Savaş’ olarak değerlendirerek, “Bu savaştan camia olarak sağlam çıktık” dedi.

 

Hakemlerin yaptıkları hatalar nedeniyle kontrolü kaybettiklerinin altını çizen genç teknik adam, “Maça iyi başladık, golü erken bulduk. İkinci golü de bulacak pozisyon yakaladık, ama atamadık. 2. golü bulmuş olsaydık sonuç farklı olurdu. Sonra hakem hataları nedeniyle her şey değişti.

 

Kartlar hem dengemizi bozdu hem de sistemimizi

 

Orta hakem Emre Kargın ve yardımcılarının maçın ağırlığını kaldıramadığına değinen Bilazer, “Hakemin gereksiz yere gösterdiği sarı kartlar sahada dengemizi bozdu. Kırmızı kartlar ise oyun sistemimizi bozdu. Özellikle Shala’nın kırmızı kart görmesiyle saha içi dizilişte yer değiştirmek zorunda kaldık. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı dengede götürdük. Ancak son saniyede alehimize verilen penaltıyı Göktuğ kurtarmamış olsa hakem hatalarıyla bir maçı kaybedecektik. Sonuçta o penaltıyı kurtaran kalecimiz Göktuğ’u ve oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.