Ekonomi Haber Girişi : 23 Ekim 2017 11:12

Binatex ile ikili opsiyonlardan yüksek kâr fırsatı

Binatex ile ikili opsiyonlardan yüksek kâr fırsatı
Teknolojideki yenilikler ve gelişmeler sayesinde para kazanmamızı sağlayan yepyeni fırsatlar var.
Erzumajans-Teknolojideki yenilikler ve gelişmeler sayesinde para kazanmamızı sağlayan yepyeni fırsatlar var.

Gerek yeni başlayanlar gerekse deneyimli menkul kıymet yatırımcıları yüksek kâr marjı sunan yeni imkânların arayışındalar. İkili opsiyonlar bu anlamda para kazanmanın basit, güvenli ve hızlı yolu olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki yapılan yatırım 60 saniye içinde ikiye katlanabiliyor. Bir aracı kurum olan Binatex bu alanda çok iyi koşullar sunuyor.

İkili opsiyonlar kullanımı ve kontrolü kolay bir menkul kıymet aracı. İkili opsiyon alım satımı zaman veya mekan sınırı olmadan hatta evden yapılabiliyor. Bu işin ticaretinde yatırımcının borsa deneyimi olmasına da ihtiyaç yok; yapılması gereken bir fiyatın izleyeceği yolu tahmin etmek yeterli. Sizin tarafınızdan belirlenecek zaman dilimi içerisinde fiyatın hangi yönde ilerleyeceğini öngörmeniz gerekiyor. Herhangi bir varlığın fiyatı ya yükselir veya düşer; sizin kazancınıza bu hareketi doğru öngörmenize bağlıdır. Fiyat değişiminin miktarı önemli değil. Yani varlığın fiyatının ne kadar yükseldiğinin veya düştüğünün bir önemi yok. İşte bu ikili opsiyonların en önemli avantajlarından bir tanesidir: Para kazanmanın kolay bir yoludur çünkü fiyat hareketinin ne yönde gerçekleşeceğini tahmin etmek çok zor olmaz. Dolayısıyla yükse kâr elde etme olasılığı yüksektir.



Binatex firması piyasa güvenilir bir aracı kurum olarak kabul görmektedir ve uluslararası düzeyde bilinirliğe sahiptir. Binatex platformunda minimum yatırım tutarı sadece 10 dolardır. Fakat yaptığınız yatırımı sadece 1 dakika içerisinde iki katın çıkarmanız mümkündür. Firmanın sunduğu bir diğer avantaj da tahmininizin doğru çıkması durumunda ne kadar kâr elde edeceğinizi veya tahmininizin yanlış çıkması durumunda ne kadar para kaybetme riskiniz olduğunu her işlem öncesinde göstermesidir. Ayrıca her işlemde, işlemin başlamasından itibaren ilk 40 saniye içerisinde vazgeçmeniz ve yatırımınızı kısmen geri almanız mümkün. Firmanın sunduğu hizmetler arasında alım satım platformu hakkında eğitim, özel promosyonlar, müşteri sadakat programları ve 7/24 müşteri hizmeti de bulunmaktadır. Sistemi pek çok dil seçeneği de sunmakta.

Güvenilir bir aracı kurum bulduktan sonra yapmanız gereken kayıt olmaktır. Kayıt işlemi sonrasında dilerseniz gerçek alım satım hesabı, dilerseniz dememe hesabı açabilirsiniz. Deneme hesabı, gerçek para kullanmadan sanki gerçek hesap açmış gibi alım satım egzersizleri yapmanıza imkân sağlar.

İşlem süreci birkaç basit adımdan oluşur:

1. İlk adım, işlem yapmak istediğiniz aktif varlığı seçmek (alım satım platformları şu aktif varlıkları işleme sunar: döviz kurları, yatırım araçları, hisse senetleri ve tahviller).

2. Tahmininizi belirtmek (eğer fiyatın yükseleceğini düşünüyorsanız YUKARI butonunu; eğer fiyatın düşeceğini düşünüyorsanız AŞAĞI butonunu tıklamanız yeterli).

3. Yatırım tutarını ve işlem süresinin belirlemek.

4. Kârınızı cebe indirmek (her doğru tahmin kazanç demek).

Kendiniz şurada deneyebilirsiniz: binatex.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    Aranızda binatex'i veya başka bir ikili opsiyon aracısı denemiş olan var mı? Lütfen izlenimlerinizi yazın