Bölge Haber Girişi : 03 Haziran 2011 14:22

Bitkisel kozmetik devi Erzurum AVM'de!..

Bitkisel kozmetik devi Erzurum AVM'de!..
Bitkisel Kozmetiğin yaratıcısı Yves Rocher, Erzurum Alışveriş Merkezi'nde açılıyor!

Erzurum Ajans-Bitkisel Kozmetiğin Yaratıcısı Yves Rocher, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Kayseri, Tekirdağ, Trabzon, Denizli, Aydın ve Eskişehir illerinde bulunan 31 mağazanın ardından, şimdi de Erzurum mağazasını açıyor.

Fransa’nın lider markalarından biri olan Yves Rocher, 1959 yılından bu yana ürünlerinin yetiştiriciliğini, üreticiliğini ve dağıtıcılığını kendisi yapmaktadır. Ürünlerin içeriğindeki organik bitkilerini kendi tarlalarında yetiştirmekte, formüllerini kendi araştırma laboratuarlarında geliştirmekte ve ürünlerini kendi fabrikalarında üreterek ,mağazalarında satmaktadır. Kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarla tüketicisi ile buluşturan Yves Rocher yeniden değerlendirilebilir ve doğada çözünebilir ambalaj malzemelerini tercih etmektedir ve ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmemektedir.

Yves Rocher Yetkilileri, Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi olan Erzurum AVM’de 10 Haziran günü gerçekleşecek olan açılışa bütütn vatandaşları davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.