Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2012 09:30

Boksörlerden Ceyhan'a zieyaret

Boksörlerden Ceyhan'a zieyaret
Ringte başarıdan başarıya koşan Erzurum Palandöken Belediyesporlu boksörler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan’ı ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Ringte başarıdan başarıya koşan Erzurum Palandöken Belediyesporlu boksörler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan’ı ziyaret etti.
A
ralarında Sinop’ta yapılan Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda Türkiye şampiyonu olan Semih Sarı’nın da bulunduğu boksörler, desteklerinden dolayı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde boks antrenörlüğü yapan Palandöken Belediyespor Boks Antrenörü Gürkan Sönmez ile Erol Çavuşoğlu’nun da yer aldığı ziyaretti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceynan, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, boksörlere Milli takım kampı öncesinde başarı dileğinde bulundu. Aynı zamanda Yıldız Milli Takım Boks Antrenörü olan Gürkan Sönmez, il şampiyonalarında ve Türkiye Şampiyonasında başarılı olan sporcuların milli takım hazırlık kamplarına katılacaklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, “İl Müdürlüğü olara her zaman bütün kulüplere eşit mesafede yaklaşıyoruz. İnanıyorum ki, bu yaklaşımda spordaki başarıyı artırırken, dostluğu da pekiştiriyor” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.