Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 13:02

Bölgesel Proje fuarı açıldı!..

Bölgesel Proje fuarı açıldı!..
Erzurum'da Bölgesel Proje Fuarı açıldı. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından

Erzurum Ajans-Erzurum’da Bölgesel Proje Fuarı açıldı.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bölgesel Proje Fuarı” 13 ilden 21 proje tanıtımı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi kültür merkezinde düzenlenen törenle açıldı.
Comenius, Erasmus, Leonardo Da Vinci, Grundtvig ve Gençlik Programları’nın tanıtılacağı fuara Erzurum’dan da 3 proje katılıyor.
Fuarda Atatürk Üniversitesi’ne ait stantta Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Gençlik Projeleri`ne ve Erasmus Programı’na yer veriliyor.
Fuara Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Rize, Trabzon ve Tunceli illerinden toplam 21 proje katıldı.
Fuara 3 projeyle katılan Erzurum sivil toplum destekleme derneği görevlisi Kadir Ergün, “Sivil toplum derneği olarak fuara gençlik alanda 3 projeyle katıldık. Uluslar arası ortaklaşa “Anadolu’nun Zirvesinde Buluşalım” isimli proje kapsamında Romanya, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Macaristan, Moldova, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye’den toplam 9 gençlik kuruluşundan 50 katılımcı genç küresel ısınma, kış turizmi ve 2011 Universiade kış oyunlarına etkileri konusu üzerine çalışmalarda bulundular” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.