Bölge Haber Girişi : 24 Temmuz 2010 03:15

Bombacılar yakalandı!..

Bombacılar yakalandı!..
Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı binası önüne gece saatlerinde parça tesirli bomba bıraktıktan sonra önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalanan iki şüpheli geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı binası önüne gece saatlerinde parça tesirli bomba bıraktıktan sonra önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalanan iki şüpheli geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.

 
 
20 Temmuz günü saat 24. 00 sıralarında AK Parti İl Başkanlığı binası önünde bulunan çöp kutusuna parça tesirli bomba bırakan ve daha sonra Aşağı Mumcu Caddesi üzerinde polisin düzenlediği operasyonla yakalanan Bingöl nüfusuna kayıtlı iki şüpheli R.S.(17) ve Ö.S.(13), Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra gözaltı süresinin bitmesi üzerine bugün geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.
 
Erzurum'da parti binasına bomba bırakılması olayı ile yakalanan şüphelilerden R.S.'nin daha önce de Bingöl'ün Karlıova İlçe Başkanlığı binası önüne bomba bıraktığı tespit edildi. Zanlıların adliyedeki sorgusu sürüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.