Ekonomi Haber Girişi : 20 Haziran 2013 23:03

Boydak'tan Erzurum'a yatırım sözü

Boydak'tan Erzurum'a yatırım sözü
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Erzurum'u çok daha iyi ve parlak bir yerde görmek istediklerini belirterek, "Erzurumlu girişimci bir ortak bulmamız halinde bu şehre yatırım yapmaya hazırım"dedi.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Garanti Mobilya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan'ın davetlisi olarak Erzurum'a gelen BOYDAK Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Erzurumlu işadamlarıyla bir araya geldiği yemekte Erzurum'a yatırım sinyali verdi.

Erzurum'u çok sevdiğini ve memleketi olan Kayseri'den ayırmadığını belirten Boydak, dadaşlar diyarının daha çok gelişmesi ve ülkede hak ettiği ekonomik seviyeye ulaşması için Boydak Holding olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Erzurum'da bölge potansiyelini harekete geçirecek her türlü yatırıma evet diyeceklerini belirten Boydak, "Erzurum'u çok daha iyi parlak bir yerde görmek istiyoruz. Nüfusu 1 milyon olan bir Erzurum hayal ediyoruz. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tarım olur hayvancılık olur ben yatırıma varım. Devletin teşviki olsun olmasın önemli değil. Ancak işlerin sürdürülebilir olması için Erzurumlu bir girişimcinin bizimle birlikte olması lazım"dedi.

Sosyal anlamda da Erzurum'a önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Boydak, "Babam bir Anadolu Lisesi yaptırmıştı. Oranın bir spor salonuna ihtiyacı var. Ödeneği çıkardım. Spor salonu yapılıyor. Bu konuda yatırımları Erzurum'a getirmeye devam edeceğiz. Doğu'nun yıldızı olan Erzurum'a her türlü yatırım yakışır" diye konuştu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ERZURUM'A İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇIYOR

Boydak Erzurum'a yatırımlarının devam ettiğini de belirterek, "Türkiye Finans Katılım Bankası'nın 10 gün içinde 2. Şubesini açacaklarını ve burada 10 kişiyi istihdam edeceklerini açıkladı.

ŞERAFETTİN BEY'LE GURUR DUYUYORUZ


Garanti Mobilya Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Şerafettin Aslan'ın daveti üzerine Erzurum'a geldiklerini de söyleyen Boydak, "Şerafettin Bey'le 40 yıllık dostluğumuz var. Erzurumla birlikte 10 vilayete daha hizmet veriyorlar. Boydak ailesi olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Bizi Erzurumlu işadamlarıyla buluşturduğu içinde ayrıca teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

KARADAYI'YA BOYDAK ÖVGÜSÜ


Erzurum'da gezerken Karadayı Group'un yaptığı New Cıty konutlarını gördüğünü ve gururlandığını belirten Boydak, Karadayı Group Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Karadayı'yı tebrik etti. Kayseri'de bile bu kadar genç yaşta önemli projelere imza atan bir işadamının olmadığını belirten Boydak, "Ahmet Bey'in yaptığı işlerden çok etkilendim. İnşallah bu yatırımları devam eder. Bir işadamı olarak kendisine Erzurum halkı adına teşekkür ederim"dedi.

YÜCELİK: BOYDAK'I ERZURUM'DA AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

ETSO Yönetim kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise Mustafa Boydak'ı Erzurum'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayan Boydak Holding'le gurur duyuyoruz. Allah Başarılarını daim etsin. Yalnız sayın Yönetim kurulu Başkan Vekilimizden Erzurum'a yeni yatırımlar yapmasını bekliyoruz" dedi. Yücelik daha sonra Boydak'la Erzurumlu işadamlarını tanıştırdı.

Mustafa Boydak'ı kendilerini kırmayarak Erzurum'a geldiği için teşekkür eden Garanti Mobilya Şirketleri Yönetim kurulu Başkanı Şerafettin Aslan'da 40 yıldır Boydak ailesiyle çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

OSB Başkanı Zafer Ergüney ile ETB Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu'da Boydak'tan Erzurum'a yatırım yapmasını istedi.

Şerafettin Aslan'ın Can Urfa'da verdiği yemeğe Mustafa Boydak'ın yanı sıra, Milletvekili Muhyettin Aksak ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, OSB Başkanı Zafer Ergüney, ETB Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ve çok sayıda işadamı katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet ödemiş 01 Ocak 1970 02:00

    Hazır olun yakında duyarız nerenin peşkek çekildiğini türkiye finans 2. şubesini açacakmış bir şubeyle emdikleri kan yetmiyor 2.kan emme şubesi lazım o övgülerin altında ne kokular var zaman gösterecek.

  • Ahmet Tanriseven 01 Ocak 1970 02:00

    Muhyettin Aksak orda ya!!!