Böyle basılma mı olur?...

Bu olayın seslendirilmesinden yana değildim. Netice itibarıyla öyle yerler karışacaktı ki… Siyaset, ekonomi dünyası, bürokrasi, bir sürü yer.

Zaten önceleri benimki duyumdan ibaretti. Dedikodu olarak olayabakıyordum. Sonra  olay başka başka mecralara akmaya başladı. Olayı netleştirmeden yazmak doğru olmazdı. Türkiye’nin en önemli bir ismi tarafından örnek gösterilen  biri ile Erzurum’un en önemli isimlerinden biri. Allah Allah!


Zurnanın zırt dediği, insanın aklını kurcalayan soruları hala aşmış değilim. Siz de aşamazsınız kolay kolay. Bu mesele öyle kolay anlatılır uçkur meselesi değil. Yahu siz bu kadar önemli noktalarda olun, böyle bir halt karıştırın ve tutun bunu alanen, hem de Ramazan ayında, hem de Erzurum’da…. Akıl alır gibi değil.


İşte böyle bi sürü soru var ortada.

İsimleri bilen zaten biliyor. Ben müslümanım, Kur’an zina suçu atmayı büyük günah sayıyor. Hatta şahit getirmeniz gerekmez miydi diye uyarıyor. Şahidim yok. En azından orada olan polis memuru arkadaşlarla konuşmadım ama üçüncü şahıslardan dinledim. Buna rağmen isim, ünvan da vermiyorum. Sadece Dadaşkent çamlığının şahitliği ile de bu olmuyor. Açıklama ya resmi yapılacak, ya da biz elimizde ki delilleri netleştirip açıklayacağız.

Herkes dikkat etsin aman ha!



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.