Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2010 13:44

Bozkurt bebek uçuruldu!..

Bozkurt bebek uçuruldu!..
Berkay bebeğin ardından bu kez de Bozkurt Bebek, helikopter ambulansla yaşama bağlanacak.

Erzurum Ajans-Berkay bebeğin ardından bu kez de Bozkurt Bebek, helikopter ambulansla yaşama bağlanacak. Kalbini besleyen damarlarda tıkanıklık olduğu tespit edilen yenidoğan Bozkurt bebek, hava ambulansıyla İstanbul'a sevk edildi.

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yaşayan ve 6 yıldır evli olan Necmettin ve Nuran Bozkurt çiftinin 2 gün önce dünyaya gelen ikizlerinden biri olan Bozkurt bebek, kalbini besleyen damarlarda tıkanıklık nedeniyle tedaviye alındı. Erzurum Nene Hatun Kadın ve Doğum Hastanesi'ndeki doktorlar tarafından yapılan müdahalenin ardından bebeğin ameliyat edilmek üzere İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdiler.

Bugün saat 10.00'da Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yer alan heliporta getirilen Bozkurt bebek helikopter ambulansla İstanbul'a hareket etti.

İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınacak Bozkurt bebeğin şu an ki sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Serbest meslekle uğraştığı öğrenilen baba Necmettin Bozkurt(30) da çocuğunun ardından uçakla İstanbul'a gideceğini söyleyerek, Sağlık Bakanlığı ve 112 Acil Servis yetkililerine teşekkür etti. Baba Bozkurt, "Söyleyecek bir söz bulamıyorum Allah devletimizden, bakanımızdan, sağlık il müdürümüz ve çalışanlarından razı olsun. Çocuğuma sahip çıktılar, ilgilendiler sağlığı için ne gerekiyorsa yerine getirdiler. Çocukken atlı kızaklarla taşındığımız günleri hatırlıyorum da şimdi bu yaşadıklarımız o zamanlar

birer hayaldi. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürenlere ne kadar teşekkür etsek az. Çocuğumun sağlığına kavuşarak iyileşmesi en büyük dileğim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.