Erzurum Haber Girişi : 02 Mayıs 2019 12:15

Bu fırın çok akıllı...

Bu fırın çok akıllı...
Erzurum’un köklü firmalarından Kafkas Endüstriyel Mutfak, İnoksan’ın ‘İnosmart Fırını’nı görücüye çıkardı. Altı yemeği aynı anda pişiren akıllı fırın büyük ilgi gördü.
Erzurumajans-Erzurum’un köklü firmalarından Kafkas Endüstriyel Mutfak, İnoksan’ın ‘İnosmart Fırını’nı görücüye çıkardı. Altı yemeği aynı anda pişiren akıllı fırın büyük ilgi gördü.



Kafkas Endüstriyel Mutfak, İnoksan eğitmen aşçısı Rıfat Sınmaz ile ‘Pişirim Günleri’nin üçüncüsünü düzenledi. İnoksan’ın ürettiği ‘İnosmart Fırını’nın tanıtımının yapıldığı etkinliğe Erzurum ve çevre illerden gelen turizm işletmesi yetkilileri ile gastronomiyle ilgili çok sayıda davetli katıldı. Farkındalık oluşturmak adına bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirten Kafkas Endüstriyel Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Suat Midilliç, gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan yeni ürünleri bölgeye taşıdıklarını söyledi.



Usta aşçı Sınmaz’ın hazırladığı ve İnosmart fırında pişirdiği yemekler davetlilere ikram edilirken, Kafkas Endüstriyel Mutfak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burak Midilliç de altı yemeği aynı anda pişiren ve kokularını birbirine karıştırmayan fırının özelliklerinden söz etti. Kızartma yapıldığında yağ kullanımının asgari seviyede olduğu fırının bir yıllık yağ tüketiminden edilen tasarrufla kendisini amorti ettiğini anlatan Midilliç, ilgilenenleri Kafkas Endüstriyel Mutfak mağazasına davet etti.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.