Erzurum Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 12:19

Bu ne lahana bu ne pehriz!

Bu ne lahana bu ne pehriz!
Büyükşehir Belediyesi tarafından Yukarı Mumcu'da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen yol düzenlemesi, başta esnaf olmak üzere herkes tarafından beğeni ile karşılandı.
Erzurumajans-(Özel)-Büyükşehir Belediyesi tarafından Yukarı Mumcu'da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen yol düzenlemesi, başta esnaf olmak üzere herkes tarafından beğeni ile karşılandı.

Daha önce gelişigüzel oto parkları ve yürünemeyen kaldırımları ile çeşmekeşin yaşandığı Atatürk Evi'ne inen bu yeni cadde, 'Erzurum'un en modern caddesi' olarak da dikkat çekiyor. Ne varki bazı esnafların işyerleri önüne koyduğu malzeme ve ürünler, bu güzel görüntüleri gölgede bıraktı! Cadde üzerinde bulunan mini bir bakkal, kaldırımın da geniş olmasını fırsat bilerek teşhir için bazı ürünlerini hoyratça kapı önüne yığdı. Hal öyle olunca da bu çirkin görüntü ortaya çıktı. Caddenin estetiğini de bozan bu görüntü, görenlerin tepkisine sebep olurken, Zabıta'nın bu konuda önlem almasını ve o çirkin görüntüleri bertaraf etmesi istendi.


(Fotoğraf: Vedat Refayeli)  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • pasinli 01 Ocak 1970 02:00

    sen gel bu görüntüyü birde pasinlerde gör birader. sen dua et bi esnaf yapmiş bunu bizim tüm esnaflarimizin ürünleri kaldirimlarda o da yetmedi kahve hanelerin masa sandalyeleri yol ortasinda..

  • emrah urhan 01 Ocak 1970 02:00

    Oyle esnaflarin utanmasi yok ki yazık!!