Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2015 01:04

Bu transfer büyük hata!

Bu transfer büyük hata!
Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin hakkında çarpıcı bir yorum yapıldı.
Erzurumajans-Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin hakkında çarpıcı bir yorum yapıldı.

Trabzonspor ile dün 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Erkan Zengin'in transferi uzun süre futbol gündeminin 1 numaralı maddesi oldu. 'gazeteciler.com' sitesinin yazarlarından Nuran Yıldız, Türkiye'nin günlerce konuştuğu bu transfer için ilginç bir yazı kaleme aldı. "Trabzonspor'dan büyük hata" başlıklı yazı şöyle:

"Erkan Zengin transferi konusundan haberiniz vardır. Erkan, Eskişehirspor'un futbolcusu. Hem Trabzon hem de Fenerbahçe onu istedi.

Erkan Fener'de oynamak istiyordu. Bunun için çok direndi. Eskişehir ise, Fener'e değil Trabzon'a satmak istedi.

Çocuğu futbol hayatını bitirmekle tehdit ettiler. Evlere şenlik bir durum.

Erkan'ın cevabı, "isterse kariyerim yansın Fener'den başka kulüpte oynamam" oldu.

ERKAN ZENGİN İMZALADI... DÜN NASA, BUGÜN "TRABZON HER ŞEYİM"

Trabzonspor, (ezeli düşman bellediği) "Fener'e Erkan'ı yar etmem" dedi.

Bu trajikomik durumun en önemli yanı ise. Trabzon taraftarı "Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" diyerek kulüp yönetimine ve teknik direktör Yanal'a veryansın etmesi.

Son durum. Trabzonspor başkanı ve teknik direktörü tası tarağı toplayıp Erkan'ın yanına uçtu! Transferi bitirdiler.

'O ADAMIN AYAĞINA NASIL GİDERSİN!'

TFF, Erkan'ın transferi açıklayan videosundaki yüz ifadesine iyi baksın. Futbolumuzun mutsuz bir oyuncu daha kazanması, övünülecek bir durum mu karar versin.

Beklediğim sonuç 1: Taraftar kendisini istemeyen futbolcuyu sahada tutar mı? Tutmaz.

B
eklediğim sonuç 2: Futbolcu, imza atsa bile, "sizi istemiyorum" dediği halde kapısına kadar gelen başkanı ve teknik adamı bundan sonra kaale ("kâl" olarak da yazılır) alır mı? Almaz." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.