İlçeler Haber Girişi : 30 Mayıs 2012 16:15

Bulutlar, 'En başarılı Başkan'

Bulutlar, 'En başarılı Başkan'
ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi Türkiye genelinde belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarını belirledi.
Erzurum Ajans-ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi Türkiye genelinde belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarını belirledi. Araştırma Şirketi, ankete katılanlara, “Genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?” diye soruldu. Erzurumlu Vatandaşlar, Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara yüzde 49.7 evet memnunuz diyerek birinci seçti.
ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi, Türkiye’de belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarını değerlerinden bir araştırmaya imza attı. Toplam 16 büyükşehir ve ilçeleri ayrıca 15 il belediyesinde 45 bin 122 kişiyle yapılan çalışma sonunda En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları, En Başarılı İl Belediye Başkanları, En Başarılı İlçe Belediye Başkanları ve performans oranları belirlendi.

BAŞKAN BULUTLAR YÜZDE 49,7

Sosyal Araştırmada Merkezi yaptığı yüz yüze yaptığı anket çalışmasın da Erzurum sıralamasında Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yüzde 49.7 ile birinci olurken, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz yüzde 47.1 ile ikinci, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yüzde 46.6 ile üçüncü, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış 43.8 ile dördüncü, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise yüzde 43 oranıyla beşinci oldu. Sosyal Araştırma Şirketi, Bu kulvarda İstanbul için ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü birinci olduğunu açıkladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • er_sa25 01 Ocak 1970 02:00

    Bu anketi yapanlar masa başın da oturarak mı yapmışlar acaba ya da bu şehir de yaşayamayanlarlamı birileri oy alacak diye bu şişirme anketler bu şehirde yaşayan halka yapılan haksızsılıktır bu hizmetleri nerelere yapmışlar caddeler sokaklar çakırdan çukur dan geçilmiyor bunlar baz alınarak yapılmış ise bunu da başarı olarak görmüş iseler diyecek bir sözümüz yok devam etsinler.

  • Atilla ŞENOL 01 Ocak 1970 02:00

    Araştırma şirketi yerel yönetim seçim sonuçlarının yüzdesine bakarak analiz yapmalıdır. % kaç oyla kazanmış şimdiki oran kaç eğer aldığı %`nin üzerine çıkmış ise sayın başkanlar için yorum yapılabilir. Erzurumda Ak Partinin yerel yönetimlerdeki oy oranı ülke ortalamasının 25 puan üzerindeydi. Çıkan sonuçlara göre Erzurum halkının büyük çoğunluğu destek vermemektedir. Bizim apartmanda 5 defa imar değişikliği yapan- onaylayan .... belediyenin şehir genelinde ne yaptığını tahmin edemiyorum.

  • gıbo daş 01 Ocak 1970 02:00

    en baaşarılı tiyator yuncusu olacaktı heralım sokağın ortasındaki bir kamyon pisliği kaldırtmak için 50 kere belediyeye gettim 100 kere telefonaçtım heyhat gene hayhattt en son ben pes ettim . bulutlar başkanım bir numero seçilmiş ey tiyator ey perde. helal size yürüyün

  • OLCAYTU ATMACA 01 Ocak 1970 02:00

    gercektende bir yiğidin hakkı teslik edilmiş bu hakkı teslim eden vatandaşlara teşekkür etmek lazım. yolun açık bahtın güzel olsun başkanım...