Türkiye Haber Girişi : 07 Ağustos 2016 03:00

Büyük buluşma bugün! Haydi Demokrasi Mitingi'ne

Büyük buluşma bugün! Haydi Demokrasi Mitingi'ne
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan 'Demokrasi nöbetleri', bugün 17.00'de İstanbul Yenikapı ve tüm Türkiye'de taçlanacak.
Erzurumajans-15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan 'Demokrasi nöbetleri', bugün  17.00'de İstanbul Yenikapı ve tüm Türkiye'de taçlanacak.

BÖYLESİ İLK KEZ OLACAK
Mitinge Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la birlikte bütün kuvvet ve bazı ordu komutanları da katılacak.

SADECE TÜRK BAYRAĞI

Hiçbir siyasi partinin amblem, flama ve bayrağının olmayacağı, sadece Türk bayraklarının dalgalanacağı Yenikapı Mitingi'nin Türkiye tarihinin en büyük mitinglerinden birisi olması bekleniyor. Mitingde 15 bin polis ile 15 bin sivil görev alacak.  81 ilde kurulacak dev ekranlarla büyük buluşma tüm Türkiye de aynı anda herkesi bir araya getirecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.