Erzurum Haber Girişi : 14 Haziran 2015 19:33

Büyükşehir Belediyesi yöneticileri izci kampını ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi yöneticileri izci kampını ziyaret etti
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Kampı'nı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Kampı'nı ziyaret etti.

Erzurum'da faaliyet gösteren izci kulüplerinin oluşturduğu ve 7-18 yaş arası 400 izcinin katıldığı Yaz Kampı, Buz Hokeyi Salonu'nun ağaçlık alanında yapılıyor. Kampa, Erzurum Büyükşehir Spor Kulüplerinin izcilerinin yanısıra, Nene Hatun Spor Kulübü, Erder Spor Kulübü, Genclik Spor Kulübü, Yeşil Yaprak Spor Kulübü ve Polis Gücü Spor Kulübü izcileri katılıyor.

İNANIYORUZ Kİ HEPİNİZ FAYDALI BİRER BİREY OLARAK YETİŞECEKSİNİZ

Kampta izci selamıyla karşılanan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, izcileri izci selamıyla selamlayarak, başarı dileğinde bulundular. Yaz Kampı hakkında izci liderlerinden bilgi alan Kiremitci ve Kıraç, izcilerin kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak, doğal hayata uyum sağlaması ve birlikte hareket etme alışkanlığı edinmesi adına kulüpler kampının çok önemli bir etkinlik olduğunu belirttiler. Genç izcilerle de sohbet eden Kiremitci ve Kıraç "İnanıyoruz ki, hepiniz vatana, millet ve ailenize faydalı birer birey olarak yetişeceksiniz" dediler.

400 İZCİNİN KATILDIĞI YAZ KAMPI'NDA ÇOCUKLARIN ÖZGÜVENLERİ ARTIRILIYOR


400 izcinin katıldığı Yaz Kampı'nda izcilik temel bilgilerinin yanısıra, okçuluk, buz pateni, curling, ata binme, geleneksel çocuk oyunları, kort tenisi, voleybol, arazide yemek pişirme teknikleri, afetlere hazırlık ile ilk yardım eğitimi veriliyor. Uçurtma şenliği de düzenlenen kampta, izcilere tarihi ve kültürel yerler gezdirilerek tanıtımıları yapılıyor.

Kampta, izcilerle her akşam kamp ateşi etkinlikleri düzenlenerek çocukların özgüvenleri artırılıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.