Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2010 00:02

Büyükşehir çiçek ekimini sürdürüyor!..

Büyükşehir çiçek ekimini  sürdürüyor!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesince, park ve bahçeleri güzelleştirmek amacıyla, mevsimlik çiçek ekimine devam ediliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesince, ana

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesince, park ve bahçeleri güzelleştirmek amacıyla, mevsimlik çiçek ekimine devam ediliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce, ana arterlere mevsimlik çiçek ekimine ağırlık verilmeye başlandı.
Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, park ve bahçelerin yanı sıra çeşitli bölgelere çiçek ekmeyi sürdürdüklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın rahatsız etmeden çalışmalarımızı gece devam ettiriyoruz” dedi.
Başkan Küçükler, yapılan çalışmaların şehrin daha güzel bir hale kavuşması için olduğunu belirterek, “Bu kapsamda şehri güzelleştirmek ve şehrimizi temiz tutmak zorundayız. Çiçek ekiyoruz. Park ve bahçelerimizle bu bölgeler kısa süre içerisinde çiçeklerle donatılacak. Amacımız şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşturulmasıdır.” Diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.