Spor Haber Girişi : 02 Aralık 2012 16:00

Büyükşehir puanla dönüyor 1-1

Büyükşehir puanla dönüyor 1-1
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Isparta Emrespor, kendi evinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Erzurumajans-Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle zirveye ortak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Isparta deplasmanında hüsrana uğradı. Ligin zayıf takımlarından Isparta Emrespor'a konuk olan Mavi Beyazlılar, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak, rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaşma şansını geri tepti.

Maçı oldukça hızlı bir başlangıç yapan Mavi Beyazlılar, Samet Altuntaş ile henüz 5'nci dakikada golü buldu. Maça adeta 1-0 galip başlayan Belediyespor, farkı artırmak yerine, kontrollü bir oyunu tercih etmeye başladı. Rakibinin topla oynamasına izin veren Mavi Beyazlılar, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da kontraatak futbolunu sürdüren Belediyespor, rakibinin iyice cesaretlenmesine ve üstüne gelmesine zemin hazırladı.

Müsabakanın son anlarında Belediyespor üzerindeki baskısını artıran Isparta Emrespor, 78'nci dakikada Serhat Hürriyet'in golüyle skora eşitliği getirdi: 1-1

Kalan dakikalarda her iki takımda galibiyet golünü bulmak için çabalasa da bunda başarılı olamadılar ve karşılaşma 1-1 sona erdi. 

 Bu sonuçla Erzurum Büyükşehir Belediyespor puanını 28'e, ev sahibi Isparta Emrespor ise 17'ye yükseltti.

Grupta alınan diğer sonuçlar şöyle: 

Altınordu: 3 Darıca Gençlerbirliği: 0

Beylerbeyi: 4 Kocaelispor: 0

Elazığ Belediyespor: 1 Y. Yozgatspor: 1

Keçiörengücü: 1 Gümüşhane: 0

Mardinspor: 0 Diyarbakırspor: 5

Sancaktepe: 2 Çorum Belediyespor: 2

Oyak Renault: 0 Maltepespor: 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.