Spor Haber Girişi : 15 Mart 2015 19:32

Buz hokeyi maçında olaylar çıktı

Buz hokeyi maçında olaylar çıktı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca Erzurum'da organize edilen ÜNİLİG Kış Spor Oyunları kapsamında düzenlenen buz hokeyi final maçında olaylar çıktı.
Erzurumajans-Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca Erzurum'da organize edilen ÜNİLİG Kış Spor Oyunları kapsamında düzenlenen buz hokeyi final maçında olaylar çıktı.

Buz Hokeyi Salonu'nda bugün Atatürk Üniversitesi Buz Hokeyi takımı ile Kocaeli Üniversitesi Buz Hokeyi takımları final maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Kocaeli Üniversitesi Buz Hokeyi takımı 6-4 galip bitirdi. Müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte tribünlerde seyirciler arasında başlayan olaylar saha içerisindeki sporculara da yansıyınca sporcular ellerindeki sopalarla birbirine girdi. Olaylara müdahalede yetersiz kalınması üzerine çevik kuvvet ekipleri sevk edilerek olaylar güçlükle kontrol altına alınabildi. Yaşanan kavgada yaralanan bazı sporcu ve taraftarlar 112 ambulanslarıyla hastaneye götürüldü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bilal Aktüylü 01 Ocak 1970 02:00

    Yedirmeyiz lan Erzurumu!! Kendi sporcusunun yaptığı hareketi söylemiyor da benim sporcumun yaptığını mı söylüyor.?? Polis bile `O kız haketti`` diyorsa lafa gerek yok. Gelip de Erzurumu karıştırıp buraya laf attırmam!! Bire bir olay şahidiyim ve bu kadın yalan söylüyor!! Zaten yazılan rapor da ortaya çıktığında Kocaeli Üniversitesinin olayları başlattığını herkes okuyacaktır.