Bölge Haber Girişi : 25 Aralık 2010 18:48

Buz hokeyi maçları sona erdi!..

Buz hokeyi maçları sona erdi!..
1.Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında düzenlenen bayanlar buz hokeyi maçları sona erdi.

Rabia ÇETİN-(Erzurum Ajans)-1.Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında düzenlenen bayanlar buz hokeyi maçları sona erdi.

Cemal Gürsel kampusundeki 500 kişilik salonda oynanan buz hokeyi maçında Gazi Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi karşı karşıya geldi. Müsabakada Makbule Atalı’nın yönetici antrenörlüğündeki  Kocaeli Üniversitesi takımı, Tamer Sökmen idaresindeki Gazi Üniversitesi’ni 6-0 yendi. Kocaeli Üniversitesi, ilk periyodu Tuba Dokur ve Cemre Çavdar, 2. Periyotta Çağla Sevgili, 3.periyotta  ise Gamze Altuntaş ve Tuba Dokur’un(2)  gollleriyle galip geldi. Kocaeli Üniversitesi  takımı bu skorla birinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ikinci oldu. Üçüncülüğü ise daha önce İstanbul ve Ankara üniversiteleri takımlarını aynı skorla  12 – 1 yenen Gazi Üniversitesi elde etti.

Karşılşamanın ardından  düzenlenen madalya töreninde Kocaeli Üniversitesi’nin kupasını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Asbaşkanı Serhat Enyüce verdi.

Bayanlar Buz Hokeyi maçlarına Ankara, Gazi, İstanbul, Kocaeli ve  ODTÜ takımları katıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.