Erzurum Haber Girişi : 18 Temmuz 2015 16:55

Buz Pateni Federasyonu'nda bayramlaşma programı

Buz Pateni Federasyonu'nda bayramlaşma programı
Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetimi, düzenlediği bayramlaşma programında sporcular, antrenörler ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.
Erzurumajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetimi, düzenlediği bayramlaşma programında sporcular, antrenörler ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum ofisinde düzenlenen bayramlaşma programına Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Türkez, Özcan Işık, Murat Akın, il temsilcisi Vedat Refayeli, organizasyon kurulu üyesi Orhan Ardahanlı, Buz Dansı Olimpik milli takımı sporcuları Alper Uçar ve Alisa Agafonova, Artistik Buz Milli Takımı Antrenörü Tuğba Karademir, Artistik Buz Pateni Genç, Büyük Milli Takımı sporcuları, buz pateni, curling ve sürat pateni branşlarında faaliyet gösteren kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcu velileri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Artistik Buz Pateni milli takımı ve Buz Dansı olimpik milli takım sporcularının yaklaşık bir aydır Erzurum'da kamp yaptığını belirterek, "Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde federasyonumuzun Erzurum ofisinde bir araya gelerek kucaklaşma imkanı bulduk. Bütün camiamızın bayramını kutluyorum. Erzurum'da sezon öncesi kamp çalışmalarımız devam ediyor. Erzurum buz sporları anlamında da dünyanın önemli kamp merkezlerinden biri konumunda. Şu anda Rusya milli takımı burada kamp yapıyor. Birçok ülke buz sporlarında kamp için Erzurum'u tercih ediyor. Bu da Erzurum ve Türkiye açısından önemli bir durum" diye konuştu.

Okuyucu, yönetim olarak buz dansı, sürat pateni ve curling branşlarında sağlanan başarıyı daha üst seviyelere taşımak için yoğun çaba harcadıklarını ve 2015 - 2016 sezonunun Türkiye Buz Pateni Federasyonu açısından başarı grafiğinin en üst noktaya çıkarılacağına yürekten inandığını söyledi. Okuyucu, bütün sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.