Erzurum Haber Girişi : 14 Aralık 2012 11:24

Buzda kaymayan ayakkabı icat ettiler

Buzda kaymayan ayakkabı icat ettiler
Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum'da vatandaşların kayıp düşmemeleri için üretilen çivili ayakkabı aparatı yok satmaya başladı.
Erzurumajans-Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum'da vatandaşların kayıp düşmemeleri için üretilen çivili ayakkabı aparatı yok satmaya başladı.

Kentte kar yağışının ardından bastıran soğukların buz pistine çevirdiği Erzurum sokaklarında yürümekte güçlük çeken vatandaşlar için bir ayakkabı mağazasının İstanbul'dan getirttiği 'ayakkabı zinciri' büyük rağbet görüyor. Çifti 15 liraya satılan lastikli, altı çelik çivi takılı olan ayakkabı zincirini deneyen Erzurumlular, hayli memnun. Ayakkabılarına taktıkları zincirle kar ve buz kaplı yolda koşan Hüseyin Gayrim, "Buzda istediğin gibi gidebiliyorsun, ayakkabı kaymıyor" dedi.

Mağaza yetkilisi ise, "Kış şartları ağır olan Erzurum'da kayarak düşme olayları çok oluyordu. Arabaların zinciri olur da ayakkabının olmaz mı diye düşünerek ayakkabı zincirlerini getirttik. Alanlar çok memnun" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.