Bölge Haber Girişi : 09 Temmuz 2011 12:37

Çakır Erzurum'da kamp yapacak!..

Çakır Erzurum'da kamp yapacak!..
UEFA ve FIFA'nın İsviçre'nin Nyon şehrinde düzenlediği ortak seminere katılan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ile FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Bahattin Duran ve Tarık Ongun koşu testinde başarılı olarak barajı geçti.

Erzurum Ajans-UEFA ve FIFA'nın İsviçre'nin Nyon şehrinde düzenlediği ortak seminere katılan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ile FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Bahattin Duran ve Tarık Ongun koşu testinde başarılı olarak barajı geçti.

Çakır ve ekibi böylece Kolombiya'da yapılacak U- 20 Dünya Şampiyonası yolundaki son engeli de geride bırakmış oldu. Cüneyt Çakır, organizasyona Avrupa kıtasından çağırılan altı hakem arasında yer alacak. Toplam 16 orta hakem, 32 de yardımcı hakemin görev alacağı U-20 Dünya Şampiyonası 29 Temmuz- 20 Ağustos 2011 tarihleri arasında düzenlenecek. Çakır ve ekibi şimdi rakım yüksek olduğu için son etapta Erzurum'da kampa girecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.