Spor Haber Girişi : 26 Mart 2012 19:40

Cemal Şengel adaylığını açıkladı

Cemal Şengel adaylığını açıkladı
Erzurumlu İş Adamı Cemal Şengel, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Erzurum Ajans-Erzurumlu İş Adamı Cemal Şengel, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
7 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Buz Hokeyi Federasyonu seçimlerine Başkan adayı olarak katılması konusunda istek aldığını anlatan Şengel, “Aday olmaya karar verdikten sonra ilk olarak Buz Hokeyi Federasyonu camiasının değerli önderleriyle fikir alışverişinde bulunduk, onların değerli bilgi ve tecrübelerinden istifade ederek bu yönde Türkiye genelindeki kulüpler, ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yaptık. Çalışmalarımızda, her zaman idealist duygu ve düşüncelerimizi ortaya koyduk ve daima âli menfaatlerin öncelikli olduğunu hassasiyetle vurguladık” dedi.
Yaptıkları değerlendirmeler ve tüm çalışmalar neticesinde, mevcut ortam içerisinde camiada iki zıt grubun oluştuğunu tespit ettiğini ifade eden Şengel, “Zaten beş yıl içerisinde altı seçimin yapılması da bunun göstergesidir. Haliyle mevcut olabilecek adaylar ile görüşmeler yaptım. Camiaya faydalı olabilmesi açısından tek liste ile seçime girilmesinin önemini anlattım. Ne yazık ki görüşmelerimden ve girişimlerimden bir sonuç alamadım. Bir gerçek ki Buz Hokeyi tesisleri ağırlıklı Erzurum bölgesinde bulunmaktadır. Haliyle Erzurum’dan başkan adayı olmasının önem arz ettiğini, ben de bunun için 7 Nisan da yapılacak seçimlerde aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu.
“Erzurum camiasında tüm buz hokeyi camiasının kabul göreceği bir aday çıkması halinde bende bu aday lehine çekilmeye ve tüm desteğimi ona vereceğimi şimdiden beyan ediyorum” diyen Şengel, adaylığının camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.