Siyaset Haber Girişi : 12 Eylül 2016 18:27

CHP'li vekillerin anne-baba acısı

CHP'li vekillerin anne-baba acısı
CHP'li vekiller bayrama acı haberlerle girdi. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel annesini, Denizli Milletvekili Melike Basmacı ise babasını kaybetti.
Erzurumajans-CHP'li vekiller bayrama acı haberlerle girdi. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel annesini, Denizli Milletvekili Melike Basmacı ise babasını kaybetti.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, babası Salih Basmacı'yı kaybetti.
İnşaat Mühendisi Salih Basmacı bir süredir tedavi görüyordu.

ATİLA SERTEL ANNESİNİ KAYBETTİ 

CHP İzmir Milletvekili, Atila Sertel'in annesi Cemalile Sertel, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in annesi Cemaliye Sertel, 82 yaşında vefat etti. Atila Sertel, acısının çok büyük olduğunu belirterek, "Babamı 16 yaşındayken kaybettim, bizi annem büyüttü, hayata hazırladı. o benim herşeyimdi" dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı olan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bugün annesi Cemaliye Sertel'i kaybetti. Bayramın ilk günü yaşadığı acı ile gözyaşlarına boğulan Sertel, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Üç ay önce beyin kanaması geçirmişti, ameliyat oldu, sağlığı iyiyidi. Şeker ve kalp hastalıkları vardı. Sol böbreği çalışmıyordu. Dört aydır bu hastalıklarıyla mücadele ediyordu. Bayram sabahı onu kaybettim. Babamı 16 yaşındayken kaybettim. Bizi annem büyüttü, hayata hazırladı. O benim her şeyimdi" diye konuştu.

Cemaliye Sertel'in cenazesi, yarın Eskişehir Merkez Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'nde öğle vakti kılınacak namaz sonrası toprağa verilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.