Bölge Haber Girişi : 14 Şubat 2010 13:50

Çığlık'tan tren garına ziyaret!..

Çığlık'tan tren garına ziyaret!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, Gar Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Gar Müdürü Ahmet Başar ve ETSO Meclis Üyesi Ulaşım Komisyonu Başkanı Muammer Afşin'den demir yolu ulaşım sorunları hakkında bilgi aldı.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, Gar Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Gar Müdürü Ahmet Başar ve ETSO Meclis Üyesi Ulaşım Komisyonu Başkanı Muammer Afşin’den demir yolu ulaşım sorunları hakkında bilgi aldı.
ERZURUM EKSPRESİNİN KALDIRILMASI
Erzurum Ekspresi’nin seferden kaldırılmasının, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandığını da anlatan Gar Müdürü, Ahmet Başar, “Bu hususta her gün onlarca vatandaşımıza konuyla ilgili olarak bilgiler aktarıyoruz, açıklamalar yapıyoruz. Tabi vatandaş ikna olmuyor ve tepkisini bize gösteriyor.sizlerden bu konuda destek bekliyoruz” diye konuştu.
ETSO Meclis üyesi Muammer Afşin’de, Erzurum için önemli bir yere sahip olan hızlı tren projesinin bir an önce hayatiyete geçirilmesini isteyerek, erzurum2da bu amaçla bölge müdürlüğü kurulmasını istedi.
Lojistik köyün yapımında sorunlar yaşandığını belirten Afşin, “ lojistik köyün yeri konusunda bürokratik engellemeler var. Bu doğrultuda ki engellemelerin aşılması için siyasilerimizden destek bekliyoruz. Erzurum hızlı trene bir an önce kavuşturulmalıdır” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık’ta Erzurum’un ulaşımdaki sorunları konusuna takipçi olduklarını belirterek, hızlı tren konusundaki çalışmaların önümüzdeki günlerde hız kazanacağını ifade etti.
Daha sonra Garı gezen Çığlık, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, tren seferleri ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.