Spor Haber Girişi : 31 Ocak 2014 17:06

Çintimar, Arısoy'la hasret giderdi

Çintimar, Arısoy'la hasret giderdi
Eski Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, meslektaşı olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'la hasret giderdi.
Erzurumajans-Eski Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, meslektaşı olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'la hasret giderdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı konuk etti. Arısoy'a nezaket ziyaretinde bulunan Çintimar, yıllardır tanıştığı ve yakın bir arkadaşlığı bulunduğu meslektaşı ile hasret giderdi. Çintimar, "Süleyman bey ile dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. Kendisini ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Uzun bir süre sohbet ederek hasret giderdik" dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Erzurumlu başarılı olan bürokrata, bundan sonra yapacağı çalışmalar için başarı dileğinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.