Bölge Haber Girişi : 04 Temmuz 2011 16:11

Çintimar'a kimyacılardan ödül!..

Çintimar'a kimyacılardan ödül!..
Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü ile Türkiye Kimya Derneği'nin organize ettiği 25. Ulusal Kimya Kongresi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, çevreye ve spora katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü ile Türkiye Kimya Derneği’nin organize ettiği 25. Ulusal Kimya Kongresi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, çevreye ve spora katkılarından dolayı ödüllendirildi. Plaketi alan Çintimar, “Bu ödül benim için çok bir anlam ifade ediyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 25. Ulusal Kimya Kongresi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spor ile çevreye verdiği önemin yanı sıra sağladığı katkılardan dolayı ödüllendirildi. Kongrenin Başkanlığını Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Nurullah Saraçoğlu’nun yaptığı kimya kongresinde kimyacılardan ödül almanın kendisini gururlandırdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bu ödülün kendisi için büyük b.ir anlam ifade ettiğini söyledi. Çintimar, “Yaptığımız çalışmaların takdir görmesi bizleri sevindiriyor. Kimya Kongresinde ödül almak ise şahsımı gururlandırmıştır” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a ödülünü veren Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu, Çintimar’ın bir bürokrat olarak Erzurum’a yaptığı katkıların ve yatırımların takdire şayan olduğunu belirterek, genç bürokratı başarısından dolayı tebrik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.