Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2014 18:40

Çintimar'dan milli atletlere ziyaret

Çintimar'dan milli atletlere ziyaret
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, milli takım kampına çıkarma yaptı.
Erzurumajans-Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, milli takım kampına çıkarma yaptı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Amerika Birleşik Devletleri(ABD)'nde yapılan Gençler Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledikten sonra Türkiye'ye döndü. Çintimar, hafta sonu geldiği memleketi Erzurum'da milli takım kampını ziyaret etti. İsviçre ve Çin'de yapılacak olan şampiyonalara Erzurum'da hazırlanan Atletlerle öğle yemeğinde bir araya gelen Çintimar, milli atletlere başarı dileğinde bulunarak kendilerinden zafer beklediğini söyledi. Elvan Abeylegesse ve diğer milli atletler ve antrenörleri ile sohbet eden Çintimar, Türk atletizminin her geçen gün büyük bir mesafe kat ettiğini söyledi.

YOĞUN YARIŞ PROGRAMI

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Milli atletler Elvan Abeylegesse ile Fatih Bilgiç'in 12-17 Ağustos 2014 tarihlerinde İsviçre'nin Zürih Kenti'nde yapılacak olan Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda koşacaklarını belirterek, iki atletinde şampiyonada maraton koşacaklarını söyledi. Şampiyonaya antrenör olarak Nikola Boriç ile Sabri Kara katılacak.Türkiye Atletizm Milli Takımı Palan Otel'de yoğun bir şekilde kamp çalışmalarını sürdürürken, yarış trafiğinin beklediği isimlerden biri de Ömer Oti olacak. Erzurum TOHM'unda sporcusu olan Ömer Oti, Antrenör Fahri Tunçtan yönetiminde Çin'e gidecek. Milli atlet, 22-27 Ağustos 2014 tarihlerinde Çin'in Nonjin kentinde yapılacak olan Yıldızlar Olimpiyatlarına katılacak. Ömer Oti, bin 500 metre yarışlarında Türkiye'yi temsil edecek. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, "Durmak yok koşmaya devam" diyerek, atletlerin Türkiye'yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmesi gerektiğini söyledi. Çintimar, "Yarışta durursanız birileri gelip sizi geçer, sizde arkadan bakarsınız. Arkadan onları izlememek için sizler hep en önde koşmalısınız" dedi. Çintimar'la birlikte milli atletleri ziyaret edenler arasında Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Atletizm Federasyonu Koordinatör Yardımcısı Hanifi Aslantürk, Milli Takım Antrenörü Nihat Bayburt ile eski Milli atletlerden Mehmet Bayram da yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.