Spor Haber Girişi : 17 Eylül 2012 14:30

Çintimar'dan şampiyon boksör'e kutlama

Çintimar'dan şampiyon boksör'e kutlama
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Fatih Çintimar, 27. uluslararasıAhmet Cömert boks turnuvası'nda 69 kiloda şampiyon olan Osman Aydın'ı tebrik etti.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Genç Milli Boks Takımı Başantrenörü Cahit Himoğlu ve Tunçkılıçspor Boks Antrenörü Ayhan Tunçkılıç ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden şampiyon boksör Osman Aydın’ı kutladı. İstanbul’da yapılan ve 17 ülkeden 160’ın üzerinde boksörün katıldığı 27. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda 69 kiloda şampiyon olarak hem Türkiye’nin hem de Erzurum’un gurur kaynaklarından biri olan Osman Aydın. GHSİM Müdürü Çintimar’a da şampiyona öncesinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Türkiye adına şampiyonada beş altın madalya kazanan boksörlerden biri olan Osman Aydın’ın başarısının küçümsenmeyecek bir başarı olduğuna işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Milli boksörü ve antrenörlerini kutladı. Çintimar, “Osman Aydın şu anda Erzurum’un bokstaki gururu, kendisinin Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Dünya ikinciliği bulunuyor. Ayrıca Ahmet Cömert Boks Turnuvasında da şampiyon olarak boksta ne kadar yetenekli ve kabiliyetli olduğunu kanıtlamıştır. Artık Osman Aydın’ndan Avrupa ve dünya şampiyonlukları bekliyoruz” dedi.

HİMOĞLU:BAŞARIMIZDA ERZURUM KAMPI ÖNEMLİ YER TUTTU

Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Cahit Himoğlu, kendilerinin en büyük destekçisi Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın olduğuna işaret ederek, “Fatih bey her zaman bizim desteğimize koştu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Erzurum’da yaptıkları kampın başarıda büyük bir rol oynadığına işaret eden Himoğlu, “2011 Üniversiade kapsamında ilimize yapılan spor tesisleri ülkemiz için de bir gurur kaynağı olmuştur. Bu tesislerin Erzurum’a yapılması ile birlikte salon sporlarındaki milli takımların ve sporcuların çehresi değişmiştir. Fıtness salonundan, yemek hanesine, yataklarından, idman sahalarına kadar her şey mükemmeldi. Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda bu kadar büyük başarı göstermemizde Erzurum’da yaptığımız kampın çok büyük bir rolü oldu. Bu kampımızın burada sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GÖZÜNÜ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA DİKTİ

Daha önce Yıldızlar kategorisinde Kazakistan’ın başkenti Astana’da dünya ikincisi olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran 69 kilodaki Tunçkılıçspor’un Milli boksörü Osman Aydın, Gençler kategorisinde de Ahmet Cömert Boks Turnuvasında şampiyon olmanın gururunu yaşadı. Avrupa şampiyonluğunu kazanmak için bundan sonra daha çok çalışacağını ifade eden Erzurumlu boksör, “Hedefim Avrupa şampiyonluğunu kazanmak, bunu başaracak güce sahibim. Cahit hocamım ve Ayhan hocamın verdiği taktikleri harfiyen yerine getireceğim ve Avrupa şampiyonu olacağım. İl Müdürümüz Fatih beyin spora ve sporcuya verdiği destek ve gösterdiği ilgi de bizim çalışma şevkimizi daha çok artırıyor” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.