Erzurum Haber Girişi : 10 Temmuz 2014 14:15

Çintimar'dan Vali Altıparmak'a ziyaret

Çintimar'dan Vali Altıparmak'a ziyaret
Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

Federasyon çalışmaları hakkında Vali Altıparmak'a bilgi veren Çintimar, Atletizm Milli Takımının Erzurum'u kamp merkezi yaptığını ifade etti. Yaklaşık 20 gündür Erzurum'da kamp yaptıklarını belirten Çintimar, "Sporcularımızı Dünya ve Avrupa Şampiyonasına hazırlık çalışmalarını yürütüyor. Avrupa Dağ Koşusu kampımızı yaptık. Bugün Atletizm Milli Takımımız Fransa'nın Gap kentine Avrupa Şampiyonasına gitti. Elvan Abeylegesse ve Fatih Bilgiç maraton ve yarı maraton yarışmaları için Erzurum'da kamp yaparak hazırlıklarına devam etmekte." diye konuştu.

Vali Ahmet Altıparmak'ta Çintimar'a federasyon çalışmalarında başarılar dileyerek, "İkliminin serin ve kuru olmasından yüksek irtifa kamp merkezi haline gelmesi Erzurum'a bir kazançtır. Futbol takımlarının Erzurum'u kamp merkezi yapmasından sonra Atletizm Milli Takımının da burada kamp yapması fevkalade bir durumdur." dedi.

Vali Altıparmak, diğer spor dallarının da kamp için Erzurum'u tercih edeceklere destekte bulunacaklarını kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.