Bölge Haber Girişi : 22 Mart 2012 11:45

Cudi'de çatışmalar sürüyor

Cudi'de çatışmalar sürüyor
Cudi Dağı'ndaki operasyonlarda şehit sayısı 6'ya yükseldi. 7 terörist öldürüldü.
Erzurum Ajans-Cudi Dağı'ndaki operasyonlarda şehit sayısı 6'ya yükseldi. 7 terörist öldürüldü.

Şırnak'ın Cudi Dağı eteklerinde Derecik-Çağlayan köyleri ve Tuşimiya Vadisi'nde çatışmalar gece boyu devam etti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte skrosky tipi helikopterler çatışma bölgesine jandarma birlikleri indirirken, kobra tipi helikopterler bölgeyi ateş altına aldı.

ŞEHİT SAYIMIZ 6'YA YÜKSELDİ!

Yaşanan çatışmaların sonucunda 7 terörist ölü ele geçirildi, 1 PKK'lı da sağ yakalandı. İki gündür süren çatışmada şehit olan özel harekat polislerinin sayısı ise 6'ya yükseldi.

C
udi Dağı dün sabah saatlerinde Derecik-Çağlayan köyleri ve Tuşimiya Vadisi'nde 5 özel harekatçı polisin şehit edilmesinin ardından bölgede operasyon aralıksız sürdürülüyor. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı'ndan dün gece helikopterlerle bölgeye özel eğitimli jandarma komando timleri sevk edildi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler bölgeyi ateş altına aldı. PKK'nın kaçış güzergahlarına jandarma komando timleri ve çok sayıda özel harekat timi yerleştirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.