Siyaset Haber Girişi : 14 Ocak 2019 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ocak'ta Erzurum'a geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ocak'ta Erzurum'a geliyor
Bu hafta sonu (20 Ocak Pazar) Erzurum'a geleceği açıklanan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı 25 Ocak Cuma gününe ertelendi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Ocak'ta Erzurum'da yapacağı aday tanıtım programının 25 Ocak tarihine ertelendiği açıklandı.

Bu haftasonu (20 Ocak) Erzurum'a geleceği açıklanan Recep Tayyip Erdoğan'ın  programı ertelendi. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum proğramının ertelendiği sosyal medya hesaplarından duyurdu. 



Erdoğan, her hangi bir değişiklik olmazsa 25 Ocak  Cuma günü saat 14.00'da Erzurum'a gelerek partisinin adaylarını kamuoyuna tanıtacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Erzurum programının 25 Ocak'a ertelenmesiyle birlikte ilçe adaylarının genel merkez tarafından büyük ihtimalle yarın açıklanacağı belirtiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Lale c 01 Ocak 1970 02:00

    Kurban olurum dev adam sana Allah seni başımızdan eksik etmesin düşmanlarını kahretsin babamızsın canımızsın Sana gelen bize gelsin çok Mektup yazdım ama size ulaşmadı Sayın Cumhurbaşkanım Ellerinizden öperim saygılarımı iletirim Allah'a emanet olun çocuklarım küçük koyacak kimse yok mitingi gelmeyi çok isterdim Ama benimki sabah akşam her zaman duam sizinle

  • Erdinç Korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Adayların şimdiye kadar açıklanmama sebebi başarılı olupta yeniden aday gösterilmeyecek olanlardır.Olaki Sayın Cumhurbaşkanı, Mehmet Sekmen'e şu ilçe başkanı bu kadar iş yapmış, şehri viranelikten kurtarmış,borçlu almış,düze çıkarmış ..ama sen bunu neden aday adayı göstermemişsin diyecek olur..O zaman Sekmende efendim henüz kamuoyuna açıklanmamış şu 3 ilçeden birine ben düşünmüştüm o zatı der..Yok Cumhurbaşkanı bu konuyu önemsemezse zaten Sekmen istediğini koydurur.Cumhurbaşkanının şehre gelişi bu yüzden bazılarını çok tedirgin ediyor.

  • Ali Demir 01 Ocak 1970 02:00

    Allahın seversen gelme

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Gına geldi valla artık soyuttular açıklansa da bir açıklanmasada rabbim nasip ederse bağımsıza kullanacak millet oyunu çocuk oyuncağına çevirdiler bu işi..