Erzurum Haber Girişi : 10 Haziran 2014 20:00

Cumhuriyet Caddesi sular altında kaldı

Cumhuriyet Caddesi sular altında kaldı
Erzurum'da trafiğin en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi'nin altından geçen su şebekesi büyük bir gürültüyle patladı.
Erzurumajans-Erzurum'da trafiğin en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi'nin altından geçen su şebekesi büyük bir gürültüyle patladı.

Patlama nedeniyle kentte su kesintisi yaşandı, cadde ve sokaklarda su baskınları yaşandı, vatandaşlar kaldırımlarda mahsur kaldı.

Kısa bir süre önce belediye ekipleri tarafından onarım yapılan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki su şebekesi hattında saat 15.30 sıralarında patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle patlama olurken, asfalt üzerindeki rögar kapağı yerinden fırladı. Yaklaşık 1 metre yükseklikte şebekeden boşalan su, kısa süre sonra cadde ve sokakları kapladı. Su baskını nedeniyle yol trafiğe kapandı, karşıdan karşıya geçemeyen vatandaşlar kaldırımlarda mahsur kaldı. Yüzlerce vatandaş meraklı gözlerle su baskınını izlemeye koyuldu. Şebekenin tamiratı yapılana kadar kentin büyük bir bölümünde su kesintisi yaşandı.

Yağmur yağmadan sel, su baskını yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Hava güneşli ama burada su baskını var. Mahsur kaldık, karşıya da geçemiyoruz. Durup izliyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.