Erzurum Haber Girişi : 18 Mart 2016 20:22

Cumhuriyet caddesi trafiğe kapatıldı

Cumhuriyet caddesi trafiğe kapatıldı
Erzurum'un en işlek caddesi olan 'Cumhuriyet Caddesi ' bugun saat 15:00 den itibaren trafiğe kapatıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un en işlek caddesi olan 'Cumhuriyet Caddesi ' bugün saat 15:00 den İtibaren trafiğe kapatıldı.

Valilik, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü tarafından her hangi bir resmi açıklamanın yapılmadığı durum vatandaşlar arasında eleştiri konusu oldu.



Erzurumajans'ın Emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre caddenin 'rutin guvenlik kontrolü' gerekçesiyle trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Yaklaşık 7 saattir trafiğe kapalı olan caddenin ne zaman yeniden trafiğe açılacağı konusunda ise her hangi bir açıklama yapılmadı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Laçin yldrm 01 Ocak 1970 02:00

    Gereksizlik değildi yapılan bence güzel bir uygulama , keşke cadde hep kapalı kalsa halka açık yürüme alanı olsa. ve ayrıca bomba hep sizden uzakta başkalarının ailesinin canını almayacak sıradaki bomba nerde kimde ne zaman olacağını bilmiyoruz bu kontrol sayesinde biraz olsun ortalık temizmi öğrenmiş oluruz. erzurumajans a yaptıkları haber ve güncelliklerinden dolayı teşekkür ederim . kalıplaşmış beyinlerinizden kurtulun eleştirmek ve ya yorum yapmak yerine düşünün laf olsun diye konsuyorsunuz ...

  • Bu Nasıl bir başlık 01 Ocak 1970 02:00

    İyi yapmış kapatmışlar ne yapsınlar kardeşim ülkeyi geriye sürüklemeye çalışıyor vatan haini soysuzlar bunlara önlem almasın ne yapsınlar yaptığınız haber mi şimdi???

  • Adim soyadim 01 Ocak 1970 02:00

    Ya gardaslar tarihinde ilk kez güvenlik endisesinden dolayı cadde kapatılıyor. Alışık degiliz ya prosedur nasıl işliyor haberimiz yok. Kusura kalmayın. ...... haber bir tek burada doğru dürüst verilmiş teşekkürler erzurumajans.com

  • Gerenksiz 01 Ocak 1970 02:00

    Yav ne saçma başlık.ne etsinler önce erzurum ajansamı haber verecekler.Vay be ne haber yapmışsınız....

  • Reco 01 Ocak 1970 02:00

    Ya arkadaş devlet terör eylemlerine karşı tedbir almış ne var bunda? Herşeye bi eleştiri yapmayın, zaman birlik zamanı herkesin birbirine yardımcı olma zamanı.

  • murat 01 Ocak 1970 02:00

    Ney miş Erzurumajans`ın Emniyet kaynaklarından soytarılar sizi