Spor Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 11:20

Dadaş 205 gündür evine hasret

Dadaş 205 gündür evine hasret
Erzurumspor, 205 gündür kendi evinde maç oynayamıyor. Cuma akşamı Manisa'yı Kazım Karabekir Stadı'nda konuk etmeye hazırlanan Dadaşlar, hazırlıklarını sürdürüyor.

Erzurumspor, 205 gündür kendi evinde maç oynayamıyor. Cuma akşamı Manisa’yı Kazım Karabekir Stadı’nda konuk etmeye hazırlanan Dadaşlar, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Trendyol 1. Lig Takımlarından Erzurumspor Futbol Kulübü, Manisaspor ile Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.Dadaşlar, 205 gündür kendi evinde maç oynayamıyor. Evinde maç oynama hasretini Manisa FK maçıyla dindirmeye çalışan Erzurumspor, en son kendi evinde 4 Şubat 2023 tarihinde Tuzlaspor ile karşılaşmış ve rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

 

 

Hakan hocanın ilk sınavı olacak

 

Erzurumspor, 4 Şubat 2023 tarihinde Tuzlaspor’a 2-1 kaybedince teknik patron Muzaffer Bilazer ile yollar ayrılmıştı. Aynı gün takım Teknik direktör Hakan Kutlu’ya emanet edilmişti. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık şiddetindeki depremlerin ardından ligler ertelenmişti. Depremden Kazım Karabekir Stadı da olumsuz etkilenince, Erzurumspor maçlarını kendi evinde oynayamamıştı. Teknik Patron Hakan Kutlu da Erzurumspor Teknik Direktörü olarak bugüne kadar Kazım Karabekir Stadı’nda hiç maça çıkamamıştı. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.