Spor Haber Girişi : 25 Mayıs 2021 11:22

DADAŞ ARAYIŞTA...

DADAŞ ARAYIŞTA...
BB Erzurumspor, transfere start verdi. Yönetim, Denizli"den ayrılan Mustafa Yumlu ve Recep Niyaz"a kanca attı. Dadaşların ilgilendiği bir diğer isim ise Adana Demirspor"dan ayrılmak istediğini açıklayan Joher Rassoul olduğu öğrenildi.

ERZURUM AJANSMavi-beyazlıların radarında olan bir diğer ismin ise Adana Demirspor’a veda etmeye hazırlanan stoper Joher Khadim Rassoul olduğu öğrenildi.

 

Aynı zamanda sol bek ve ön libero mevkiinde de oynayabilen Senegalli savunmacı yıllardır Adana Demirspor’un en istikrarlı isimlerinden biri konumunda. 25 yaşındaki savunmacı bu sezon 8 sarı kart bir de kırmızı kart gördü. 2917 dakika sahada kalan Rassoul, iki asist yaptı.

 

Öteden beri Dadaş’ın göz ağrısı

 

Süper Lig’den düşen Denizlispor’da altyapı patentli 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Niyaz, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle mukavelesini tek taraflı feshetti. Türkiye’de bir çok kulüpte forma giyen ve özellikle Çaykur Rizespor ile Denizlispor’da Süper Lige yükselme sevinci yaşayan  başarılı orta saha oyuncusu, son yıllarda Dadaşların transfer rüyalarını süslüyordu. Mavi-beyazlılar özellikle 2019-2020  sezonunda Recep Niyaz transferi konusunda mutlu sona çok yaklaşmasına rağmen, deneyimli 10 numara Süper Ligde oynamak istediğini belirtince transfer gerçekleşmemişti. 2 sezondur Ege temsilcisinin Süper Lig kadrosunun değişilmezlerinden olan Recep Niyaz, bu sezon çıktığı 28 maçta 5 gol atıp 2 asist yaptı.

 

 

Yumlu da gündemde

 

BB Erzurumspor’un gündeminde olan bir diğer isim ise Denizlispor’a veda eden Mustafa Yumlu oldu. Liglerimizin deneyimli stoperlerinden biri olan 33 yaşındaki stoperin Erzurumspor’a imza atmaya çok yakın olduğu iddia edildi. Yumlu’nun yeni sportif direktör olması imzaya kalan Muzaffer Bilazer ile yakın arkadaş olması transferin gerçekleşmesinde en önemli etken olduğu ifade edildi.

 

Deneyimli savunmacı Horoz’la bu sezon 27 maça çıkarken, Ege temsilcisinde gol sevinci yaşayamadı. Haber: Nurullah Pala

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bir dadaş gibi 25 Mayıs 2021 17:22

    Mustafa yumlu icin aklima gelen denizli küme düşünce gülmesi karektersiz oyunculari istemiyoruz hatta türkiye liglerinden topcu istemiyoruz alinabiliyosa samsun spor un 10 numarasi iyi topcu haa pardon yönetim beleş seviyiodu demi