Spor Haber Girişi : 23 Ekim 2015 17:00

Dadaş Bursa Nilüferspor maçına hazır

Dadaş Bursa Nilüferspor maçına hazır
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Cumartesi günü oynanacak Bursa Nilüferspor maçı hazırlıklarını yağmur yağışı altında sürdürdü.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Cumartesi günü oynanacak Bursa Nilüferspor maçı hazırlıklarını yağmur yağışı altında sürdürdü. 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren mavi-beyazlı takım Cumartesi günü kendi evinde Bursa Nilüferspor'u ağırlayacak. Hazırlıkları sürdüren BB Erzurumspor futbolcuları, yağmur yağışı altında antrenman yaparak 3 puan parolasıyla maça çıkacaklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Ali Demirhan, taraftarlarla birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek bu maçı da alarak şampiyonluk yolunda kararlılıkla devam edecekleri ve her kesimden Erzurumspor'a destek bekledikleri mesajını verdi. Başkan Demirhan, "Biz taşın altına kolumuzu koyduk. Biz bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede birlik ve beraberlik içinde bir olacağız. İş adamlarımızdan, sivil toplum örgütlerinden, esnafımızdan, memurumuz dan, yani cefakar Erzurumsporlu taraftarların desteğini bekliyoruz. Biz taşın altına yüreğimizle birlikte kolumuzu koyduk. Erzurumlu hemşehrilerimizin Kazım Karabekir Stadyumu'nda Cumartesi günü oynayacağımız Bursa Nilüfer spor maçına bekliyoruz. Teknik heyet olsun, futbolcularımızla olsun, yönetimle olsun şampiyon olmak için dadaşlık ruhumuzu ortaya koyduk. Bu hizmet bayrağını hep beraber yükselteceğiz. Erzurumspor'u şampiyon yapıp, hep beraber başarıdan başarıya koşturacak, birlik ve beraberlik içerisinde hem Dadaşlık hem de Palandöken ruhunu tüm Türkiye'ye göstereceğiz. " dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.